Sex met de kerstman zoek milf

sex met de kerstman zoek milf

Telkens als mijn ouders weg zijn en ik onverwacht thuis kom of ze nodig heb, zijn ze altijd "heel toevallig" net samen. Elize keek hem aan en zei zachtjes: Je hebt helemaal gelijk, zodra er niemand in de buurt is, lijken het net twee tortelduifjes en kunnen ze niet van elkaar afblijven.

Ze boog naar hem toe en op samenzweerderige toon zei ze: Alleen is Rogier geen butler maar de huismeester en chauffeur. Geschrokken verschoof hij het dekbed een beetje om zijn harde pik te verhullen maar gezien de droge reactie van Elize was hij te laat. Het leek alsof zij ergens over nadacht, ergens over twijfelde.

Toen hij haar hand onder het dekbed voelde glijden, wist hij wat het was. Zonder te aarzelen, ging haar hand onder het dekbed, schoof zijn pyjamabroek opzij en greep zijn kloppende lid. Terwijl zij elkaar strak bleven aankijken, begon zij hem vastberaden en in een strak tempo af te trekken.

De seksuele energie die hij de laatste maanden had opgeslagen, werd vrijwel direct geactiveerd en ontlaadde zich na een zeer korte tijd door een schijnbaar onafgebroken lading zaad dat tegen het dekbed en over haar handen stroomde. Zonder iets te zeggen, trok Elize haar hand onder het dekbed vandaan en stond op om de kamer te verlaten. De hele dag probeerde Theo het kamermeisje te ontlopen maar dit lukte niet altijd. Zelf had hij de grootste moeite om zich een houding aan te meten maar aan Elize was niets te merken.

Zij deed haar werk als gewoonlijk en was even formeel als altijd zodra er anderen in de buurt waren. De maaltijd nuttigden zij met hen vieren in de keuken zoals altijd als zijn ouders er niet waren en nu Theo op de hoogte was van de affaire tussen Nina en Rogier, zag hij aan hele kleine signaaltjes en aanrakingen het verhaal van Elize bevestigd. Hij had alle begrip voor Rogier omdat Nina een vrouw was die alles had wat een vrouw aantrekkelijk maakt.

Zij was vriendelijk, aantrekkelijk en had een mooi slank figuur voor iemand die de dertig al ruim was gepasseerd en had vrij grote borsten. Vlak voor hij naar bed wilde gaan, werd er op de deur van de salon geklopt en kwam Elize binnen. Ze was gekleed in een joggingpak en droeg het lange donkerblonde haar nu los en niet opgestoken als overdag.

Direct bij binnenkomst legde zij een vinger op haar lippen ten teken dat hij stil moest zijn. Heel voorzichtig opende en sloot Elize haar kamerdeur en nadat zij naar binnen waren gegaan fluisterde zij Theo in het oor: Omdat dit een oud huis, zitten er ruimtes tussen de planken en omdat Nina om een of andere vage reden altijd haar kastdeur heeft openstaan, kun je zo op haar bed kijken. Ik ben er toevallig achtergekomen maar toen ik het zag kon ik niet laten om te kijken.

Hij ging de kast in, gevolgd door Elize die vlak achter hem stond. Hoewel hij had verwacht dat Rogier en Nina nu niet bepaald zouden zitten te klaverjassen, was de schok toch wel groot toen hij hen beiden volledig naakt volop bezig zag.

Rogier lag achterover op het grote tweepersoonsbed terwijl Nina zijn harde paal bereed. Omdat het bed met het voeteneind naar de kast gericht stond en Nina met haar rug naar het gezicht van Rogier zat gekeerd, had hij de luid kreunende Nina volledig in beeld. Hij zag hoe de harde pik van Rogier in haar kutje te keer ging en hij zag hoe haar schaamlippen zich rond zijn stam hadden geperst. Hij zag ook hoe zij enthousiast in haar grote stevige tieten kneep en zag met grote ogen dat haar harde tepels in zijn richting wezen.

Theo's leuter richtte zich schoksgewijs maar razendsnel op en hij merkte nauwelijks dat Elize dicht tegen hem aan was komen staan. Om haar te kunnen antwoorden en niet gehoord te worden door het zwoegende duo, moest Theo zijn hoofd omdraaien om Elize het antwoord in haar oor fluisteren.

Hij was zo opgewonden dat hij geen moment door had dat de situatie toch wel heel bijzonder was. Zij friemelde wat en zijn paal sprong de vrijheid tegemoet. Nina en Rogier waren ondertussen van positie veranderd en Nina lag nu Rogier te pijpen met haar kont naar de kast gericht.

Theo keek recht in haar glinsterende spleet en hij meende zelfs haar geur te ruiken. De vingers van Elize sloten zich rond zijn pik en haar fluisterende stem vroeg: Zonder enige vooraankondiging en tot zijn grote schrik zei Elize ineens hardop: Totaal verdoofd en helemaal overgeleverd aan de wil van Elize liep Theo achter Elize aan naar de kamer van Nina.

Voor zij de deur hadden bereikt, vloog deze open en een nog steeds volledig naakte Nina pakte glimlachend de hand van Theo en trok hem achter zich aan naar het grote bed. Er werd niets gezegd toen Theo door haar op het grote bed werd geduwd. Rogier zat inmiddels in de hoek van de kamer in een stoel en keek zwijgend toe hoe Theo eendrachtig werd uitgekleed door Nina en Elize. Theo had het gevoel alsof het hele gebeuren als een film aan hem voorbij trok.

Hij speelde een rol in die film maar was tegelijkertijd ook toeschouwer. Toen hij naakt op zijn rug op het bed lag, trok Elize in een flits haar joggingpak uit waar zij niets onder droeg. Theo kwam tot de verbijsterende conclusie dat zijn keiharde leuter nog harder kon worden dan die al was en dat kwam door het adembenemende mooie lichaam van Elize in combinatie met het wulpse en geile lijf van Nina.

Klaverjassen lukt ten slotte ook beter met vier personen. Haar mond schoof rond zijn eikel en zonder omwegen begon zij hem te pijpen.

Elize was inmiddels naar het hoofdeinde gekropen en begon hem te zoenen. Zijn handen vonden direct haar stevige borsten die hij vol overgave begon te kneden. Zachte geluidjes verlieten haar keel en tussen haar kreunen door, hoorde hij haar zeggen: Theo voelde zijn zaad zich verzamelen om zich een weg naar buiten te banen en alsof zij voorspellende gaven had, zei Nina, terwijl zij stopte met pijpen: Maar dat geeft niks je hebt nog genoeg energie in je jonge lijf om nog minstens tweemaal te komen vandaag.

Het is alleen wel tijd om je pik in een echte kut te steken en je eerste zaadlozing in de schede van een vrouw te beleven. Met zijn hoofd iets opgetild zag Theo hoe zij haar schaamlippen iets openhield en op het moment dat hij het puntje van zijn eikel haar schaamlippen voelde raken, hoorde hij haar een intens diepe kreet slaken.

Hij had maar een doel: Zonder aarzelen gleed zijn hand mijn slipje binnen en ik voelde zijn vingers aan mijn lipjes voelen. Als vanzelf gingen die van elkaar en ik voelde een vinger door mijn spleetje glijden.

Ik zakte een beetje onderuit zodat hij wat meer ruimte kreeg. Ik kreunde hard toen ik een vinger naar binnen voelde glijden. Prompt verdween de vinger uit mijn kutje en pakte hij het stuur met twee handen vast.

Bij mij thuis had ik even moeite de sleutel in de deur te krijgen, maar even later stonden we toch binnen. In de hal pakte hij me vast, draaide me om, zodat ik met de rug naar hem toe stond.

Hij duwde me voorover. Ik bukte me goed voorover en zette mijn voeten ver uit elkaar. Meteen voelde ik zijn handen langs mijn benen omhoog glijden. Mijn slipje gleed naar beneden. Ik stapte er uit en ston zonder slipje ver voorover gebogen voor de kerstman. Hij ging op zijn knieeen en begon me te likken. Ik voelde zijn tong door mijn spleet glijden, langs mijn klitje en in mijn kutje glijden. Ik kreunde van geilheid, en dat zorgde er voor dat zijn tong nog harder tekeer ging.

Mijn kut was drijfnat en ik hoorde zijn tong en mond soppen tegen en in mijn kutje. Oooohhhh wat geil zo. Ik voelde een gierend orgasme komen, duwde me achteruit stevig tegen zijn geile likkende tong en kon het niet meer stoppen. Kreunend, half gillend kwam ik klaar. Nog meer geile natte sappen liepen uit mijn kut over zijn tong. Hij stond op, draaide mij om en zoende mij vol op mijn mond. Tong diep naar binnen en ik proefde mij eigen geil.

Heeeeerlijk, ik voelde me alleen maar heter en geiler worden. De kerstman duwde mij vooruit naar de kamer. Daar legde hij me op de tafel en schoof mijn jurkje omhoog. Duwde vervolgens mijn benen uit elkaar. Ik keek hem aan met mijn hoofd een beetje omhoog. Ik zag hoe hij zijn broek losmaakte en hem tegelijk met zijn slip liet zakken.

Wat ik zag deed me bijna spontaan weer klaarkomen. Een gigantische paal, lang en dik, stond rechtop en klaar om me te neuken. Een kreet van bewondering kwam uit mijn keel. Wil je deze paal in je kutje? Ik gilde het uit van geil genot en voelde hoe hij me begon te neuken. Lange trage halen werden afgewisseld met snelle kortere.

Ik had het niet meer en sloeg mijn benen om zijn middel om hem nog dieper in mij te trekken. Opnieuw voelde ik een orgasme komen en met een schreeuw van genot en geilheid kromde ik mijn rug en kwan ongelofelijk klaar. Mijn lippen krampten om zijn lul, ik voelde het geil langs mijn billen lopen en was zeker een paar minuten van de wereld. Toen ik mijn ogen open deed stond hij naast de tafel en was bezig zichzelf af te trekken.

Ik likte zijn eikel, zoog eraan terwijl hij bleef trekken. Hij gromde en trok harder, ik zoog en likte harde. Toen, zonder enige waarschuwing vooraf, voelde ik zijn zaad met kracht in mijn mond spuiten.

Ik kreeg dat allemaal niet in een keer weg en het liep gewoon langs mijn kin naar beneden op de tafel. We hebben ons snel schoongemaakt. Ik wilde mijn slipje weer, maar hij wilde die houden. Ik lachte, beloofde hem dan mijn uiterste best te doen. Daarna zijn we in dde aoto gestapt en terg gereden.

Pleegouders - 12 Door: De Bikerclub - 16 Door: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma. Dame Aan De Toog - 2 Door:

...

Kutje met streepje body to body massage gelderland

KALEKUTTEN MASSAGE THAI B2B

Gratis korte pjes dikke tieten tiener Omdat het bed met het voeteneind naar de kast gericht stond en Nina met haar rug naar het gezicht van Rogier zat gekeerd, had hij de luid kreunende Nina volledig in beeld. Zijn blik ging van het kaalgeschoren spleetje van Elize dat zich rond zijn paal had geklemd, langs haar fantastische tieten, naar de van een keurig streepje schaamhaar voorziene gleuf van Nina waar het kutgeil uit droop. Lange trage halen werden afgewisseld met snelle kortere. Blijkbaar bi vrouw zoekt ouwe wijven sex voor Elize het moment nog niet aangebroken want zij bleef op zijn paal heen en weer schuiven. Hij gromde en trok harder, ik zoog en likte harde. Ik droeg witte kousen tot bovanaan mijn benen. Het was begonnen met een paar, zogenaamd onschuldige toespelingen van zijn kant. We hebben ons snel schoongemaakt. Er werd niets gezegd toen Theo door haar op het grote bed werd geduwd. Op het moment dat Theo zich terug trok, deed Rogier hetzelfde en keken zij elkaar aan. Je hebt helemaal gelijk, zodra er niemand in de buurt is, lijken het net twee tortelduifjes en kunnen ze niet van elkaar afblijven. Net Webcams  -  Opwindend.