Je eigen lul aftrekken sex aanbod

je eigen lul aftrekken sex aanbod

Sabrina doet footjob By Pornfreak 16 maart Enorme vrouw vingert man in zijn anus en trekt penis af By Pornfreak 7 december Heerlijk klaarkomen na perfecte handjob By Pornfreak 22 november Bloedmooie verpleegsters pornofilm By Pornfreak 31 juli Geile rijpe vrouw is goed met haar voeten By Pornfreak 26 juli Ballenlikken en pijpen door geile meid met kortpittig kapsel By Pornfreak 6 juli Penis aftrekken doet mama wel!

By Pornfreak 30 juni Roodharige milf geeft top blowjob By Pornfreak 26 oktober Ruige handjob met penisring By Pornfreak 13 oktober Heerlijke seks in auto met oudere vrouw By Pornfreak 17 augustus Hete anale seks met amateur en daarna grote zaadlozing By Pornfreak 28 juli Vriendin voert perfecte handjob uit en krijgt zaadlozing By Pornfreak 6 juli Twee oudere dames willen sperma!

By Pornfreak 5 juli Seks met zwarte vrouw in groep By Pornfreak 3 juli Na een laatste stevige kus streelde Tim mijn lichaam. Ik keek naar zijn nek, zijn borstkas en zijn strakke buik beweegde over mijn gezicht, toen voelde ik iets porren tegen mijn kin.

Het was groot, vlezig, warm en nat. Diep van binnen wist ik wat het was, ik was nog steeds een beetje geschokt toen Tim zijn lange lul boven mijn gezicht had. Zijn voorhuid was niet besneden en zijn eikel was bedekt met helder voorvocht.

Zodra hij klaar was met praten, had de kleine snotaap zijn heupen gekanteld naar beneden en voor dat ik het wist, had ik een lul in mijn mond. Nu, zou ik liegen als ik zei dat ik me nooit had afgevraagd hoe het zou zijn om een lul te pijpen, maar ik had nooit gedacht dat ik het ook zou gaan doen.

Laat staan dat ik ooit mijn kleine broertje zou pijpen. Maar dat gebeurde nu wel. Ik pakte Tim bij zijn heupen, zodat ik controle had over hoe diep zijn lul in mijn slokdarm kwam. Ik duwde zijn heupen achteruit zodat ik alleen de eikel van zijn lul in mijn mond kon voelen. Tim probeerde zo veel druk op zou zijn heupen te zetten dat zijn lul diep in mijn keel kwam. Ik duwde hem weer van me af zodat ik weer adem kreeg.

En je kunt je voorstellen wat er daarna gebeurde. Hij duwde zijn lul zonder een waarschuwing naar binnen. Bij zijn volgende stoot, zette hij nog veel meer kracht achter en ik voelde de eikel van zijn lul geheel tot achterin mijn keel naar binnen duwen.

Toen slaakte Tim een geile kreet. Ik koos voor de eerste optie en meteen slikte ik al zijn zaad van mijn broertje door, ik duwde vervolgens zijn heupen iets naar achter. Nou, zijn eikel was toen precies tussen mijn lippen, zodat zijn tweede schot met zaad mij mond vulde. Nogmaals, moest ik slikken, daarna was er nog een schot met zaad. Ik merkte wel dat de smaak van Tim zijn sperma veel minder bitter was als mijn eigen zaad. Tim gromde en kreunde als hij zijn lading schoot, het was zo intens voor hem dat hij buiten zich zelf was.

Daarom gaf ik hem ondersteuning door zijn heupen goed vast te houden. Er was zo veel zaad van hem, dat ik me af vroeg wie van ons twee meer zaad in de andere zijn mond had gespoten. Ik kon nauwelijks voorstellen dat ik meer had gegeven dan wat hij in mijn mond gaf. Het leek alsof Tim maar bleef door spuiten, straal na staal van zijn sperma diep in mijn mond, ik bleef maar slikken. Hoewel, ik kon de klodders zaad van mijn broer langs zijn lul te en mijn lippen doorvoelen stromen, druipend langs mijn wangen en over mijn kin.

Toen hij eindelijk klaar was voelde ik zijn lichaam ontspannen over me heen, ik trok zijn lichaam naar beneden, zodat zijn lul uit mijn mond gleed, en een ogenblik waren we weer van aangezicht tot aangezicht. Nu wist ik niet of mijn kleine broertje ooit zijn eigen zaad had geproefd, maar omdat hij het ook bij mij had gedaan duwde ik mijn lippen tegen de zijne zodat hij zijn eigen zaad kon proeven.

Tim begon te zuigen aan mijn tong net zoals hij met mijn lul had gedaan, waardoor hij zijn eigen sperma in zijn mond kon proeven. We lagen er al een tijdje naakte tegen elkaar aan, met elkaars zaad heerlijk geil in ons mond. Toen sprong mijn kleine broer omhoog alsof hij was geschokt en zei: Ik heb nooit gehoord dat hij weer terug kwam.

Want ik was als een blok in slaap gevallen, of hij nu vijf minuten of vijf uur weg is geweest ik had geen idee. Ik had nog nooit zo diep geslapen in jaren. Ik werd laat de volgende ochtend wakker, zoals altijd met een kloppende erectie, het moment dat ik mijn lul beet pakte vroeg ik me af of ik had gedroomd. En dat alles op de avond er voor maar een droom was geweest. Nu ik wakker was ging ik ook maar naar beneden om te pissen dacht ik, maar dat deed ik niet.

Met de chaotische herinneringen aan Tim en ik die elkaar hadden gepijpt, ik was mijn lul aan het aftrekken bij die gedachten van de vorige avond, dit maakte me zo geil dat ik al snel een lading sperma met mijn lul in mijn borst-haar en schaamhaar spoot. Daarna trok ik mijn kleren aan en ging naar de badkamer omdat ik nodig moest plassen. Ik kon niet geloven wat ik had gedaan. Wat wij hadden gedaan. En al de gevoelens die ik de avond er voor had gevoeld. Voordat ik naar de keuken voor een kopje koffie liep, was ik pissig en kwaad op mezelf.

Zoals ik al zei, mijn broertje Tim was altijd al een klikspaan. Telkens als hij iets van me wist wat niet mocht, dan meldde hij het altijd aan onze moeder. Ik had nauwelijks mijn eerst trekje van een sigaret genomen of een slok bier, of Tim vertelde het al weer door.

Dat wel elkaar hadden afgetrokken, en elkaars lul hadden gepijpt en elkaars zaad hadden door geslikt. Ik vroeg me af hoe lang het zou duren voordat mijn kleine broertje alles had door verteld aan onze moeder. En ik was er zeker van dat als Tim het zou vertellen aan haar, dat hij zou zeggen dat ik hem er toe had gedwongen om met mijn kleine broertje sex te hebben.

In plaats van dat het idee bij Tim weg komt. Ik was er gewoon zeker van dat ze mij bont en blauw de deur uit zouden slaan, en ik niet meer terug hoefde te komen. Ik kreeg een kopje koffie en ging naast haar zitten, ik pakte de sport-bijlage, in een poging om zo normaal mogelijk te doen. Mijn ogen schoten over de scores, maar mijn gedachten waren er niet bij.

Mijn verwaande, broertje had me moeder zeker al op de hoogte gebracht over wat wij vanacht allemaal hadden gedaan. Alleen was ik verbaasd dat hij er niet was, om te kunnen zien wat voor straf ik kreeg. Ik kon er niet achter te komen waarom me moeder niet kwaad op me was geworden.

Toen zag ik Tim een briefje geschreven had die aan de andere kant van mijn moeder lag. Het kostte me een beetje moeite om er achter te komen wat mijn kleine broertje had opgeschreven, en ik was erg opgelucht nadat ik het briefje had gelezen. Mam, ik ga met Tom op de fiets naar de vijver toe vandaag, we zijn voor het donker wel weer thuis. Dus me kleine broertje was zelfs nog eerder dan me moeder opgestaan. Hij was waarschijnlijk van plan om het vanavond na het eten te gaan vertellen.

Dit maakte mij de gehele dag erg onzeker, en ik wist bijna wel zeker dat er klappen gingen vallen die avond. Nou die klappen zijn nooit gevallen. Ik was bij een vriend van me tot laat in de avond, en toen ik thuis kwam, was mijn moeder het tien-uur journaal aan het kijken en Tim was al naar bed gegaan. Terwijl ik de trap op liep naar de de zolderkamer die ik met mijn broertje deelde, probeerde ik mij zo stil mogelijk te houden, om Tim niet wakker te maken.

Ik hoopte dat hij zou slapen. Het was een lange dag geweest. Zelfs nu maakte ik me weer voor de tweede keer zorgen over wat er zou gebeuren als Tim het zou gaan vertellen. En ik was gewoon zeker dat hij het ook zou gaan vertellen.

Misschien niet onze moeder, maar hij zou het iemand vertellen. Misschien zou hij zelfs naar de politie gaan. Mijn broertje sliep niet toen ik binnen kwam. In feite had hij op me zitten wachten. Toen ik boven aan de trap stond en onze deur van de slaapkamer open deed, zag ik Tim naakt op zijn bed liggen, langzaam streelde hij zijn lange lul met een ondeugende grijns op zijn gezicht.

Maar ik ben helaas niet klaargekomen. Ik kon het niet geloven dat mijn broertje net zijn vriend Tom had gepijpt. Hoewel, na wat wij twee die avond ervoor gedaan hadden, twijfelde ik zeer dat Tim niet aan het liegen was tegen mij. Zijn eerste schot kwam in mijn gezicht en zijn tweede lading kwam op mijn kont.

Ik bedoel, dat ik het zelf nooit zou toegeven als ik door een jongen in mijn kont geneukt zou worden. En ik zou het zeker nooit aan mijn broer vertellen. Hoewel, zoals ik al zei, Tim en ik waren totaal verschillend. Maar ik dacht na over wat hij zojuist had gezegd en mijn lul was hard, totdat ik merkte Tim naar mijn kruis beneden keek. Ik veronderstel dat hij wel kon zien dat ik een stijve had in mijn spijkerbroek.

Dit maakte Tim behoorlijk opgewonden. Hij had zijn vuist nu strakker rond zijn lange lul en hij streelde wat sneller. Toen zag het eerste voorvocht uit het topje van zijn eikel lopen. Mijn hersenen sloegen op hol, allemaal verschillende emoties die door mij heen gingen.

Ten eerste, ik moet toegeven de gedachten dat mijn broertje Tom al geneukt had met zijn lekkere lul maakte mij bloedgeil. Dan te beseffen dat mijn kleine broertje al zijn maagdelijkheid had verloren, nog voordat ik het had gedaan, dit maakte mij een beetje pissig. Hoewel, ik bijna zeker wist dat Tim nog steeds niet een meisje had gevingerd, wat ik inmiddels wel al had gedaan, dit ga mezelf toch een beter gevoel.

Maar goed, ik begon me af te vragen, als Tim, Tom zijn kont geneukt had, zou Tom me broertje dan ook hebben geneukt. Ik dacht dat ze het alleen vandaag hadden geprobeerd. Wat betekende dat het Tim en Tom zijn geweest die het afgelopen jaar al meerdere malen sex hebben gehad.

Die gedachte maakte me een beetje meer boos en eerlijk gezegd, een beetje meer geil. Niet alleen was mijn kleine broertje eerder ontmaagd dan ik zelf maar hij had al meer dan één jaar sex met een andere jongen. Tim gaf me een blik, waarvan ik de betekenis meteen begreep. Hij keek me kwaad aan, en schudde zijn hoofd om aan te geven dat hij nooit sex had gehad met een meisje. Ok, in ieder geval had hij niet sex met mij gehad om mij een plezier te doen.

Zijn uitdrukking veranderde en ik moet zeggen, ik was niet al te verrast door wat hij daarna zei. Voordat ik het wist had ik mijn broek op mijn knieën. Zoals hij de avond ervoor had gedaan, begon hij met het zuigen van mijn voorhuid en het likken van mijn eikel. Mijn gezwollen eikel werd als maar stijver als ik keek, en zag mijn lul in de mond van mijn broertje gaan.

Terwijl hij mijn eikel zoog greep Tim mijn lul beet en streelde het zachtjes. Zijn andere hand bewoog over mijn dijen en speelde met mijn harige ballen.

Tim bewoog langzaan zijn hoofd op en neer, met mijn lul in zijn mond. Het voelde gewoon zo lekker geil hoe Tim mijn lul aan het pijpen was. Ik had me ogen open en keek hoe mijn kleine broertje mijn dikke lul in zijn mond op een neer bewoog.

Op het Moment had hij iets meer dan de helft van mijn lul in zijn mond, mijn knieën konden mij niet meer staande houden. Dus ik zocht wat steun bij Tim en pakte zijn hoofd met mijn handen. Hij gromde en begon een beetje harder te zuigen en bewegen met zijn hoofd met mijn lul. Net alsof we het hadden gepland gebeuren, Tim stopte met het op een neer bewegen van zijn mond rondom mijn lul. En ik begon te stoten met mijn heupen, waardoor mijn lul in en uit zijn mond bewoog met hetzelfde tempo als toen hij de controle had.

De hand van Tim verhuisd naar mijn schaamhaar. Mijn handen hielden Tim zijn hoofd strakker vast en voor ik het wist, had ik mijn handen vol met Tim zijn mooie lange Donkerblonde haren.

Ik verhoogde het tempo een beetje en begon mijn lul sneller en wat dieper in zijn mond te stoten. Zijn andere hand was nog steeds met mijn ballen aan het spellen. Ik voelde de druk met zijn hand op mijn billen toenemen, waardoor mijn lul wat dieper in zijn mond kwam. Er was een beetje meer druk van zijn hand bij mijn billen waardoor mijn lul dieper in zijn slokdarm kwam. Op dat moment gebeurde er een paar dingen die geheel nieuw voor mij waren.

De hand van mijn broertje oefende meer druk uit op mijn billen waardoor mijn lul bijna helemaal bij mijn broertje in zijn keel naar binnen stoote. Op hetzelfde moment voel ik één de lange vingers van Tim verhuizen van mijn ballen naar mijn bilspleet.

Met de rest van zijn vingers, kneep hij mijn ballen. Ik veronderstel dat het gevoel van de vinger zo dicht bij mijn lul er voor zorgde dat mijn lul steeds stijver werd. Met het feit dat mijn lul voor de eerste keer geheel in zijn mond zat. Ik begon alvast met diep in en uit te ademen, in de wetenschap dat als ik eenmaal begon klaar te komen, dat ik even niet in staat zou zijn om diep te ademen.

Toen voelde ik mijn broertje zijn vinger mijn anus probeerde binnen dringen. Ik bewoog me iets naar voren om weg te komen van Tim zijn vinger. Maar als gevolg daar van voelde ik mijn broertje zijn neus worden begraven in mijn dikke bos van schaamhaar en mijn ballen drukken tegen zijn kin.

Dat, Tim zijn mond nu geheel gevuld was is volkomen begrijpelijk, gezien de situatie. Maar ik voelde zijn keel-spieren spannen rond de eikel van mijn lul. Mijn broertje zijn mond was gesnoerd en ik spuite mijn lading zaad diep in zijn mond, waardoor het gevoel nog beter voor mij werd. Het was net zo lang totdat hij zijn vuisten op mijn dijen bonkte. Toen besefte ik pas wat ik aan het doen was. Tim kon niet ademen. Ik liet hem los en in een oogwenk, deinsde hij terug, met al mijn zaad uit mijn lul diep in zijn mond.

Hij hoestte een paar keer, nam een paar keer diep adem, de hele tijd waren zijn ogen wijd open en staarden naar mijn lul, die nog steeds aan het spuiten was met mijn zaad in zijn gezicht. Tim kreeg wel drie of vier klodders sperma in zijn gezicht. Toen hij genoeg op adem was gekomen opende hij zijn mond wederom en begon met het zuigen van mijn eikel. Alsof hij drinkte door een rietje, Tim slikte de rest van mijn sperma door in zijn mond, hij slikte zoveel mogelijk door als hij kon.

Toen ik weer naar beneden keek, zag ik dat mijn broertje weer opnieuw zijn eigen lul aftrekken. Toen hij mij zag kijken, vertraagde hij zijn tempo en opende zijn vingers een beetje, waardoor hij me een betere blik op zijn grote lul gaf. Hij had zijn voorhuid naar achteren getrokken en de glanzende eikel van zijn lul was zo gezwollen dat die paars was geworden. Nog voordat hij het had gevraagd was ik al van plan door mijn knieën te gaan en zijn grote lul te zuigen.

Maar ik was een beetje onzeker, kon dit wel wat ik deed met mijn broertje. Ik denk dat Tim mijn terughoudendheid ook moet hebben gevoeld, omdat hij mij een aanbod deed dat ik niet kon weigeren. Tim stond op en ik viel op mijn knieën. Binnen een seconde, had ik de eikel van de lul van mijn broertje in mijn mond en ik was van plan om al zokn zaad door te slikken. Mijn handen verplaatsen zich snel naar de billen van Tim en ik begon met behulp van zijn heupen zijn lul zo deip mogelijk in en uit mijn mond te stoten.

Ik heb zijn lul niet zo diep in mijn keel gehad, als hij bij mij had gedaan. Ik heb het geprobeerd, maar wanneer ik voelde de eikel van zijn lul de achterkant van mijn keel raakte, voelde het alsof ik moest kotsen.

Maar ik denk niet dat Tim daar veel aandacht voor had. Zijn handen waren op mijn hoofd, zoals ik bij hem had gedaan, alleen heeft hij niet geproprobeerd om mijn eikel zo diep mogelijk in zijn keel te krijgen.

In plaats daarvan, verstrengeld hij zijn vingers in mijn haar, en toen deed ik iets dat echt goed voelde, ik streelde hem over zijn voorhoofd. Ik zoog zijn lul voor misschien twee minuten voordat hij gromde. Deze keer wist ik dat hij op het punt stond om klaar te komen. Ik probeerde mijn hoofd terug te trekken, zodat ik niet mijn mond vol zaad zou krijgen. Echter, Tim had andere ideeën over waar hij zijn lading zaad wilde spuiten, en hij koos dat moment om de controle over te nemen en hij pakte mijn hoofd vast zodat zijn lul er niet uit kon.

Een paar seconde´s later, proefde ik zijn sperma diep in mijn mond. Mijn broertje schoot zo veel dat ik geen andere keuze had dan om het door te slikken. Hoezeer ik ook geprobeerd heb om zo veel mogelijk door te slikken, het was gewoon te veel, waardoor ik de rest van zijn zaad uit mijn mond stroomde.

Doordat ik op mijn knieën zat kwam zijn zaad op mijn lul terecht en er liep zaad in mijn schaamhaar, en zelfs tot aan mijn ballen. Tim gromde een paar keer, dan slaakte hij een lange zucht en ik voelde zijn lul stoppen met kloppende en besefte dat mijn mond niet meer was gevuld met zijn lul. Bijna alsof hij grotere en sterker was dan mij, deed hij zijn handen onder mijn oksels en tilde me op.

Hij begon met het likken van zijn sperma vanaf mijn kin en lippen. Ik voelde zijn handen langs mijn lichaam naar beneden gaan, en pakte mijn volledige stijve lul en zijn andere hand mijn bezwette ballen. Terwijl we zoenden probeerde Tim om zoveel mogelijk van zijn sperma uit mijn mond op te likken. Hij keek me recht in de ogen en met een sterke druk op zowel mijn pik als op mijn ballen, zei hij: Ik heb nog nooit zo´n grote lul in mijn kont gehad. Ik zag dat mijn broertje zich spuugde in zijn hand, dan ging hij met zijn hand terug naar beneden, en verspreiden het speeksel en sperma mengsel over mijn keiharde lul.

Ik kon mijn ogen nauwelijks geloven toen mijn broertje verhuisd naar het midden van de kamer, waar een oud kleed over de houten vloer lag, en hij ging op zijn handen en knieën zitten, met zijn lekkere kontje naar mij gericht. Terwijl ik keek ging één van zijn handen, met speeksel en sperma er op naar zijn lekker kontje en, vlak voor mijn ogen, begon Tim met zijn vinger te boren in zijn strakke jongens kutje.

Nou, misschien had mijn broertje dan nog nooit een meisje gevingert, ik was er vrij zeker van dat dit niet de eerste keer was dat hij zijn kont vingerde. Ik stond daar, langzaam streelde ik mijn eigen harde lul en keek terwijl mijn broertje zich zelf vingerde.

Vervolgens stopt hij een tweede vinger in zijn strakke kontje. Toen keek hij over zijn schouder, eerst naar mijn lul, dan naar mijn gezicht. Echter, mijn enige gedachten waren hoe ongelooflijk geil het zou gaan voelen met mijn lul diep in mijn kleine broertje zijn kont.

Ik geef toe dat het best wel een geile gedachten was, dat ik de tweede zou zijn die hem die dag neukte. Met het zaad van Tom nog in Tim´s geile jongenskutje.

Ik heb dit nog nooit gedaan wanneer Tom mij ging neuken, maar zijn lul is kleiner dan de mijne. Nu mijn broertje het klaar kreeg om op zijn handen en knieën met drie vingers zijn anus te vingeren, werd ik een beetje bang. Ik bedoel, ik stond op het punt om een andere jongen te neuken voor mijn eerste keer, en niet alleen was het een andere jongen, het was ook nog eens een keer mijn eigen broertje.

Hoewel ik betwijfel of mijn lul wel hard genoeg was. En ik was niet helemaal zeker wat ik moest doen. Maar het voelt nog steeds geweldig als Tom mij neukt, maar niet zo goed als wanneer Oom Richard mij neukt. Ok, dus nu probeerd mijn broertje mij te laten geloven dat hij niet alleen geneukt werd door zijn kleine vriend Tom, maar hij ook werd uitgewoond door onze oom Richard.

Nu zal ik moeten toe te geven dat ik het bijna niet kan geloven wat Tim mij had verteld, Ik kon het bijna niet geloven wat hij vertelde over oom Richard. Ten eerste, ik moet je vertellen dat Richard niet echt onze oom was. Mijn grootouders ouders Moeder nam hem in een aantal jaren terug in huis nadat hij uit zijn ouderlijk huis was gezet. Hij was slechts een paar jaar ouder dan ik, ook al leek hij erg volwassen voor zijn leeftijd. Dat wij door een sneeuwstorm verplicht waren om bij oma en opa te logeren.

Dat was ook de keer dat wij het voor het eerst deden. En ik herinnerde me ook hoe gelukkig Tim leek toen ik besloot om niet met hun mee te gaan naar de camping en ik dacht dat mijn broertje opgewonden was dat hij een paar dagen zonder mij weg is…. Ik denk niet dat ik het geloofd zou hebben wat mijn broertje nu allemaal vertelde, als hij niet helemaal naakt voor me zat op zijn handen en knieën. Met een hand achter hem en drie van zijn vingers in zijn anus.

Tim zijn anus was nog nat en glibberig van het zaad van Tim´s vriend Tom. Die had een paar uur eerderTim zijn kontje nog vol gespoten. En als alles waar was wat hij zei, en dat mijn broertje niet alleen geneukt was door zijn kleine vriend, maar ook door onze oom Richard.

Ik kon het niet helpen, maar ik vroeg: Zijn stem was zacht, elk woord dat hij zei raakte me. Maar een keer heb ik Frank afgetrokken. De gedachten dat mijn kleine broertje pijpte of geneukt werd door zijn kleine vriend, Tommy.

En Ik moet toegeven dat ik soms het gevoel kreeg dat oom Richard wel een beetje te vriendelijk over kwam. En hoe meer ik erover nadacht, des te meer kon ik me voorstellen wat Tim over mijn oom Richard verteld had.

De jongen die mijn beste vriend was sinds de kleuterschool? Frank, die Meteen kwaad werd op de jongens die hem voor homo hadden uitgemaakt.

Frank, die verliefd was op een meisje een jaar voordat ik een vriendinnetje had. En hij had twee jaar voor mijn de eerste sex met een meisje gehad. Het was onmogelijk dat Frank mijn kleine broertje had afgetrokken. Dit moest een leugen van Tim zijn. Maar dat deed je niet. Daarna ging je naar binnen om iets te eten en Frank bleef buiten.

Ik herinnerde me die avond, Frank vertelde me dat hij een joint van een man had gekregen en was high geworden. Hij bood aan om het te delen met mij, maar ik was altijd bang voor roken of wat dan ook, dat het een negatieve invloed op mij zou hebben, dus ik ging naar binnen. Frank wist hoe ik me voelde en wist dat ik nooit slecht over hem zou denken als hij dat deed. Ik zat bij hem en ik vertelde hem dat ik vond dat Jessica een dom meisje is als zij geen sex met jou wil hebben. Zo heb ik hem ook gevraagd over dingen die hij zoal had gedaan met andere meisjes.

Of tenminste ik dacht dat ik het wist. Hoewel ik denk dat ik mijn beste vriend niet kwalijk kan nemen dat hij mij hier over niet verteld heeft dat hij is afgetrokken door mijn broertje. Toen vroeg hij me of ik ooit een andere man met stijve had gezien. Dus ik vertelde hem dat ik dat al eens had gezien, maar ik was er zeker van dat ik nog nooit zo´n grote had gezien als de zijne. En nadat hij zijn lul tevoorschijn haalde vroeg hij of ik zijn lul wilde aanraken. Dus ik trok hem af.

Toen hij klaar kwam likte ik al zij zaad van hem af. Ik bedacht me na alles wat hij had verteld, dat Tim geen reden had om hier over te liegen. Ik dacht na over wat hij had gezegd. Ik had me vaak af gevraagd over hoe Frank zijn lul er uit zou zien. Ik had het vaak gezien door de jaren heen, toen we klein waren.

We hebben vaak onze broek laten zakken en onze kleine jongens lul laten zien en stijf gemaakt. Maar toen we in de puberteit raakten had ik Frank zijn lul niet meer stijf gezien. Ik stond daar, langzaam streelde ik mijn stijve lul, terwijl ik keek naar mijn broertje die met al zijn drie vingers zijn kontje aan het vingeren was, ik verbeelde me hem met Frank, met oom Richard, en zelfs met zijn kleine vriend Tom.

Ik zou bijna vergeten over wat Tim mij had gevraagd om hem te doen. En tegelijkertijd trok hij zijn vingers helemaal uit zijn gat en ik zag een glimp van zijn diepe rode jongenskutje. Ik voelde me alsof ik een marionet was en aan de touwtjes werd getrokken bij mij. Ik kwam een paar stappen dichterbij en ging door mijn knieën achter mijn kleine broertje, die nog steeds langzaam mijn lul streelde.

Zelfs na dat hij zich had gevingerd met drie van zijn vingers was ik nog zeker of mijn dikke lul zou passen in zijn kleine gaatje. Ik keek naar de grote eikel van mijn lul en naar het kontje van me broertje, en Tim nam het besluit om me even op weg te helpen. Hij pakte me vast aan mijn rug en trok mij naar zich toe, waardoor ik de druk voelde ik tegen mijn eikel.

Zijn vingers raakte mijn kont en mijn lul. Ik hoorde hem hijgen en puffen, hij duwde zijn lichaam tegen me aan als hij zijn kont bewoog. Ik kreeg het gevoel dat mijn broertje een beetje gefrustreerd begon te raken.

Een seconde na dat ik mijn kleine broertje begon te neuken voelde ik zijn ongelooflijke strakke jongens kutje om de eikel van mijn lul.

Tim die kreunde als een gek, ik voelde de sluitspier strak om mijn eikel knijpen. En op hetzelfde Moment duwde mijn broertje zijn konte naar achter toe. Ik voelde de enorme eikel van mijn lul langzaam bij Tim zijn strakke jongenskutje naar binnen gaan. Hij slaakte een kreet, ergens tussen een janken en het kreunen in. Tegelijkertijd gaf ik een enorme zucht, Ik heb nog nooit zo iets ongelooflijk lekkers gevoeld in mijn leven.

Hoewel het voelde geweldig toen Tim mij had gepijpt. Ik kon de sluitspier strak rondom mijn pik voelen. Het was heet en nat, ik wist dat het niet lang zou duren voor dat ik mijn lading sperma diep in hem zou gaan spuiten met mijn lul. Toen hoorde ik Tim diep adem halen, dan weer duwde hij zijn kontje een paar centimeter verder waardoor mijn lul steeds dieper ging in zijn gat. Iets hitste me op en ik besefte wat er werkelijk gebeurde.

Ik was aan het neuken. Mijn lul zat in een lekker strak kutje ook al was het van mijn broertje, in plaats van een meisjes kut , en ik zat daar als een idioot, niets te doen. En zodra ik hem er helemaal in had trok Tim zijn kontje terug, hierdoor voelde ik de strakke sluitspier van mijn broertje strak om de eikel van mijn lul zitten.

Toen ik mijn lul weer naar binnen stoote, voelde het alsof mijn lul nog dieper in hem leek te zitten. Zijn heupen waren zo smal dat ik bijna mijn vingers elkaar raakten als ik tim bij de heupen vast hield. We hebben allebeu geil gekreund als ik mijn lul diep in hem stoote. En als ik terug trok nam in een diep adem en stoote hem weer naar binnen. Toen hij smeekte om hem sneller te neuken, neukte ik hem sneller.

Ik was verrast dat ik in staat was om hem te neuken. En het was niet alleen het neuken van hem, maar het maakte het ook zo geil hoe hij met zijn heupen mee stootte. Op dit moment begreep ik wat mensen bedoelen als ze zeggen dat ze net een beest in bed zijn als ze sex hebben. Er was geen logica of reden te noemen waarom dit gebeurde.

Ik bedoel, ik neukte met mijn lul in en uit het hete kontje van mijn broertje in doggy-stijl op onze slaapkamervloer, en er was niemand in de wereld die me kon tegenhouden op dat moment.

Ik werd gedreven door pure lust. Op dat moment, verlangde ik om mijn zaad diep in het hete jongenskutje van mijn geile broertje te spuiten, en er was niemand meer die mij tegen zou kunnen houden. Ademde hij diep in, en herhaalde die laatste twee woorden. Ja Lucas, neuk me hard met die lekkere grote lul van je! En in mijn gedachten leek het net of ik hem al uren, of dagen, of zelfs jaren aan het neuken was, in werkelijkheid duurde mijn eerste neukbeurt slechts een paar minuten. Ik stoote mijn lul diep in hem, in plaats van terug te trekken, ik probeerde om mijn lul steeds dieper in hem te duwen.

En ik voelde zijn hele lichaam alsmaar meer samentrekken en zijn woorden stierven weg en het klonk alsof mijn broertje begon te snikken. Ik stoote dieper en dieper, ik kregg er niet genoeg van om mijn broertje zijn lichaam tegen mij aan te voelen.

Mijn handen gleden vanaf zijn heupen naar zijn buik en borst en ik trok Tim strak tegen mijn buik aan. Mijn lul was nog steeds bezig om hem steeds dieper te neuken, als ik met mijn heupen stote tegen zijn kont, trok ik zijn hele trillende lichaam tegen mijn lul aan.

Zijn jongenskutje had mijn lul strak omsloten, dat voelde zo lekker dat had ik mij nooit kunnen voorstellen. Ik voelde zijn hele lichaam tegen mij aan trillen, alsof hij een aanval of zoiets had. Mijn stoten waren diep en waarschijnlijk te hard, maar ik kon het niet helpen. Het voelde alsof ik werd binnenstebuiten gekeerd, en mijn hele lul zat tot aan mijn ballen in zijn kleine strakke kutje.

Ik probeerde mijn lul nog dieper in Tim´s kont te stoten, toen mijn zaad begon te spuiten.

... Frans koppel, zij heeft mooie grote tieten, heeft een homemade sextape gemaakt jun 11, Sex. Ik zat bij hem en ik vertelde hem dat ik vond dat Jessica een dom meisje is als zij geen sex met jou wil hebben. Ik denk niet dat ik het geloofd zou hebben wat mijn broertje nu allemaal vertelde, als hij niet helemaal naakt voor me zat op zijn handen en knieën. Tim en ik deelden de slaapkamer samen. Tim zijn anus was nog nat en glibberig van het zaad van Tim´s vriend Tom. Dus ik trok hem af. Zijn ogen waren dicht en hij gromde een beetje, als ik hem begon te neuken met een beetje sneller tempo. Oma met natte kut sex massage zwolle

Maze rubias x free porno gratiss twink sexo con pollas grandes maduras tetonas españolas follando con condon maduras follando jenna haze porno rubias19 folladas torbe porno hd primera vez porno pov gordasxx pollasgrandes rubias putas follando porno secretarias camaras porno amater gratis porno gratis porno brianna banks vidios pornos gratis porno silvia rubi videos de trios gratis mamadas morenas porno gratis porno gratis muy guarras amateur follando con mujeres en tangas viejosfollando chicas latinas películas porno asiático rubias cachondas gratis peliculas porno trios porno pelirojas sexo ancianas cachondas videos porno videos pornos español gratis españoles ancianas nacho vidal mujeres folando videos sexo hd bondage video porno abuelas gratis travestis gratis videos porno putas porno free hombres negros penes casting porn descargar videos manga porno 18 porn porno porno anal porno besos mamando asia akira porno travesti gratis putas cumlouder porno gratis chicas foyando porno secretarias rusas porno xx porn casting porno español sexo duro sexo peludo porno nuria porno grati porno samantha bentley videos porno de polla parejitas porno gratid gorda follando gordas alexis texas porno sensuales viejas gratis sexo maduras porno casting porno lisa ann maduras.

con pene travestis follando ver videos videos cunnilingus videos eroticos porno madura chicas follando tetonas rubias xxx mature porn porno de trios videos pornos gratis abuela enfermeras porno japones hd viejas tetonas follando video porno mamadas porno cuarentonas cachondas videos porno tetona xxx japonesas videos porno sadomasoquista rubias calientes ver vidios pornos gratis videos pornos pollas gigantes videos amateus transexual tube nacho vidal anal video pornos gratis silvie deluxe xxx mujeres putas españolas videos zorras asiaticas negras despedida de coños chicas follando actrices x españoles sexos gratis video porno porno bukake videos mamadas porno x video gratis videos porno negros porno español gratis mujeres lesvianas porno alemán pelis xxx vidios pprno xxx negras anal porngratis vidios pornos pollas videos videos porno vintage travestis españolas peliculas gratis travestis sado videos calientes enanas moms xxx pornp gratis porno culonas y chicas buenas vidios de mujeres putas mamando xxx tias con travestis follando xx videos gratis abuela follando tetas del porno español amater coños peludos videos de folladas por dinero torbe videos porno con potno gratis lesbianas sexo arabe video porno hd xxx maduras porno lesvico gratis porno pelirojas es.

con enanas follando rusas porno anal extremo chicas gorditas pornografia nenas masturbandose videos de putas xx tetonas follando pollas chicas desnudas follando porno anal videos gratis lesbianas video pormo pollas grandes porno gratis 69 porno vídeos porno madre videos videos de lesvianas videos jovenes sofia rose porno corridas cara videos mamadas jovenes follando jenna jameson videos cortos porno libre dando por el culo sexo porno lesbianas tetas videos gordas follando gratis videos x gratis porno en español best hd masturbaciones el culo videos sasha grey follando porno por webcam tube madelyn monroe videos pornos de gordas videos de lesvianas gratis videos porno porno gratis descargar videos porno gratis folla a cuatro patas x supertetas viejos follando videos xxx follar porno con transexuales follando ribias 19 pelirrojas porno lesbianas besandose porno actrices porno mujer cachonda videos las mejores paginas pornos de abuelas sex porn free video porn video xxx putas porno casero trios xxx lesbianas seso grati videos videos porno gratis bideos de rebeca linares pornos de mujeres muy porno de paris porn videos porno pelirrojas xxx gratis amateur negras videos porno videos masajes streaming porn masage rooms videos porno japoneses tetona peliculas porno abuelas calientes porno de negros videos porno francesas webcam xxx gratis de sexo coño maduras foyando porno vídeos porno lesbianas porno rubias videos porno gratis x maduras gratis videos pornograficos gratis bbw videos porno casting porno gai porno mandingo videos xxx mujeres porno twinks chicas buenas masturbandose vieja follando porno xxx gratis xicas desnudas porno españolas videos gratis xxx porno pelirrojas desnudas videos parejas videos porno lesbiana web cam vídeos porno de despedidas de mujeres maduras teen porn pros videos transexuales follar videos de rubias 19 sexo videos gey fontanero tetona videos español pelis porno joven peliculas porno como follar gordas maduras tias con asiaticas travestis muy putas viejas folladoras mandingo vídeos pornos porno latinas folladas videos sexo con viejos xxx follamdo sexo amater follando muizoras brasileñas tetonas porno española tríos porno en castellano maduras amateur sexo entre lesbianas pelis x gratis masturbacion videos gratis videos porno porno de parejas porno lesbianas videos de porno viejas gratis viejas haciendo pajas femeninas grandes porno toro pprno follando gratis garganta profunda porno trio amateur xxx orgias el amor porno manga gratis tetas naturales follando video pornos gratis chochos porno gratis xxx putas sexo anal amateur pelirrojas follando pareja amateur videos porno peludas embarazadas xxx videos videos pornos xxx hentai video xxx tetas videos pornos travestis con asiaticas lesbianas videos sexo cam xxx negros sexo con rubias desnudas actores porno folladas chochos rubios videos porno gordas videospornoxxx videos porno gratis transexuales gordos trio sasha gray porno morenas pollas grandes sexo xxx español hd videos porno grati video porno gratis de casa xxx follando julie cash maduras con sexo gratis melani rios porno maduros pelis porno viejas follando gorditas follando pajas transexuales gratis maduras hannah montada videos x de casa cachonda videos porno corrida sexo videos videos de lesvianas jovenes videos transesuales ver videos películas porno strapon videos hombres maduros follando sexo gratis viejaspeludas videos de travestis con silvie delux maduras gratis lesbico casero interracial porno trios porno español videos porno hd travestis cuarentonas follando coños muy xorras ver peliculas porno latinas porno nuria sexo lesvico gratis vidios de masajes eróticos tetas chicas 19 pelirrojas porno pelirrojas maduras x videos de lucia tera patric videos porno sado videos porno xxx follar video lesbiana madura porno clasico gratis coumluder pelicula porno de travestis gratis peliculas porno videos de tetonas follando chicas sexys porno abuelas culonas descargar videos porno putas porno español brutal anal duro anal primera vez porno pajas masculinas sexo duro porno xx secretarias blacksonblondes xx porno trios amateur pornografia para parejas amateur ashton pierce follar abuelas web cam xxx xxx gratis chicas sexys desnudas porno video porno actrices porno videos porno tub tube poyas grandes xxx maduras chupando pollas mamis cachondas vídeos porno hentay alexi texas anal rubias lesbianas xx tetonas folladas videos intercambios dibujos manga porno abuelas follando ribias 19 culonas y culonas y hijo videos porno xxl gratis haciendo porno sexo en español gratis videos porno gratis enanas coño madre y desnudas videos porn porno hecho en español gratis maduras ver video morena follando viejas folladas gratis porno buen porno españoles porno extremo super porno pornstars hd tias buenas desnudas porno corridas xxx castin porno lesbianas party porn gente haciendo el culo porn negras porno anal videos gratis culos del sexo con tetas muy peludos ver pelicula porno completos porno lesbicas porno trios shasha grey lesbianas chicas caliente amateur x video descargar videos porno de rebeca linares videos cumloader español sexo videos de soltera porno travestis porno xxx maduras lara latex ash hollywood videos porno xxx pornp gratis sexo videos porno pelirrojas follando porno caliente lesbianas petardas asiaticas cachondas las mejores videos porno rubias 19 porno japonesas xxx morenas maduras sexo grati sexo en la folla video pornos gratis español porno en publico porno gratis videosputas sexi porno español hd peliculas porno rubias 19 pelis porno gratis pornoxx mujeres fallando sexo por dinero sexo pornstar famosas gordas vedios de porno españoles porno xxl parejas follando zorrras páginas porno videos porno peludos videos orgias maduras gratis masturbacion porno en la calle tios follando porno porno morenas pollas grande follando porno de asiaticas follando sexo latinas culonas porno sado videos xxx hd travestis follando videos de chicas sexis desnudas casting sexo en castellano despedida soltera videos porno peliculas gratis vodeos xxx chicos guapos desnudos eyaculacion femenina videos de lesbianas follar video culos gigantes videos morenas xxx porno vaginas abiertas madres mamada lesvianas pillados haciendo sexo trio con la playa fetichismo pies viejas viejos jovenes seso gratis maduras en casa cachonda videos sexuales gratis videos de putas gratis melani rios videos amateur cumloude videos de lesbianas películas pornográficas gratis bideos pornos travestis follando videos gratis videos porno gratis culos de putas videos porno en la mejor pagina porno tríos porno xxx videos porbo gratis 18 porno de maduras x video de lesbianas porno español gratis en playas nudistas sexogratis videos pornos sexo anal gratis lesbianas maduras porno gratis enanas moms xxx pornp gratis follando videos pajas femeninas porno masturbaciones el culo chica porno pelirrojas maduras follamdo porno con pene pequeño mujeres maduras videos porno geys abuelas videos negras maduritas hd tias buenas videos porno folladas por dinero torbe mujeres tetonas videos español porno para descargar videos porno de travestis sado videos porno español travestis xxx voyeur maduras.

con madura y tetonas españolas follando duro gratis videos porno como locas películas porno mujeres con videos de bdsm videos gratis animes porno gratis paginas pornos españoles putas videos de asiaticas peliculas porno caliente descargar gratis tetona masturbandose follando videos porno checas sexo gratis maduras folladas videos porno mujer cachonda xvideos esperanza gomez vídeos de lesvianas follando gorditas alyssa branch video anal brutal tetas videos de maduras porn bbw tera patric videos porno español maduras.

Je eigen lul aftrekken sex aanbod

Pijpen in de natuur gratis funsex