Neukende lesbies indo slet

neukende lesbies indo slet

De dv camera werd op een strategische plaats in de kamer opgesteld waarna Jan bovenop Atika ging liggen, en Karel bovenop Aryati. Hun aalgladde lichamen floepten nu over elkaar heen. Dit was zo'n geil gevoel dat Atika plotseling zei, " Kom op Jan, stop hem erin, neuk me! Nog voor Aryati haar zus kon aanspreken reageerde Jan en richtte zijn leuter in het nog gesloten maar vochtige kutje van Atika en begon met zachte stootjes haar nauwe kutje binnen te dringen.

Langzaam maar zeker verdween zijn lul geheel in haar malse lichtbehaarde poes. Atika begon zachtjes te kreunen van het heerlijke gevoel dat Jan haar gaf. Hun lippen troffen elkaar waarop Atika hem hartstochtelijk begon te tongzoenen, terwijl Jan haar rustig bleef doorneuken. Ondertussen had ook Karel zijn lul weer in Aryati's volledig opgerekte kut gestoten. Hij kon in een keer zijn lange pik in haar kut binnen werken.

Ook Aryati begon hem te tongen. Er volgde een stereo neukpartij. Alle vier kwamen ze ongeveer tegelijkertijd klaar. De mannen spoten hun overvloedige Hollandsche zaad diep in de exotische import kutjes en voelden hoe beide sexueel herboren Indonesische vrouwen sidderend klaar kwamen. Atika kroop onder Jan uit, draaide hem op zijn rug en begon hem in standje 69 te pijpen. Ze opende haar benen zodat Jan recht in die geil geurende Indonesische kut en kont kon kijken.

Terwijl Karel dit schouwspel filmde begon Jan haar opgekomen pindaclitje te likken, waarbij Atika zijn lul steeds dieper in haar mond nam en hem wellustig pijpte. Jan's vinger verdween in haar spleet en terwijl hij haar stijve pindaclitje likte vingerde hij haar kut. Toen trok hij zijn vinger uit haar kut en pakte met beide handen haar billen vast, spreidde ze wijd en drong met met zijn tong diep haar spleet in.

Zijn handen masseerden haar nog steeds glibberige billen. Af en toe verdween hij met een vinger in haar kontspleet en beroerde haar fijngerimpelde anus. De meid reageerde hierop door steeds wanneer hij dit deed zachtjes op zijn eikel te bijten.

Jan bleef nu constant ringetjes rond haar anus draaien, waarop Atika hem steeds wilder begon te pijpen. Plots liet ze zijn lul even uit haar mond schieten en zei tegen Jan " Steek hem erin, oh ja, steek je vinger in mijn gat ". Jan was een beetje verbaast over deze opmerking, maar zette nu iets meer kracht op zijn vinger en voelde dat haar anus open ging. Voorzichtig duwde hij zijn vinger haar poepertje in waarop de meid wild met haar onderlijf begon te draaien.

Het gaf haar een ongekend gevoel, waardoor ze spontaan een orgasme kreeg. Het geil droop uit haar openstaande kut in de mond van Jan die alles oplikte en de zoute smaak van haar geil proefde. Jan op zijn beurt begon haar strakke gat met zijn vinger te neuken. Karel die dit zag, kroop van Aryati af en ging al filmend achter Atika zitten. Jan kroop onder Atika vandaan en ging voor Aryati zitten die nu zonder verstand gelijk zijn lul in haar begerige mond nam en hem begon te pijpen.

Karel tilde Atika's geile kont een beetje omhoog en hield zijn lul voor de ingang van haar halfgesloten anus. Karel's dikke stijve lul stootte tegen de ingang van Atika's strakke kontgat maar was te dik om er in door te dringen. Hij sopte nu eerst zijn lul in haar glibberige kut waardoor zijn lul ook glibberig werd. Nu richtte hij zijn genotspaal weer op haar kont en stootte weer toe.

Atika voelde dat zijn lul zich langzaam binnendrong via de zich langzaam openende kringspier die haar kontgat tegen indringers moest verdedigen. Tevergeefs, eerst drie cm, toen tien cm, en na een paar flinke stoten was zijn hele lul in haar darmkanaal doorgedrongen. Zachtjes naaide hij dat strakke Indonesische kontgat en voelde het hele lijf van Atika sidderen. Dit liet Jan zich geen twee keer zeggen. Hij ging achter Aryati zitten en wist met behulp van de babyolie en flink wat speeksel zijn lul ook in de kont van de andere Indonesische vrouw te werken.

Waarna hij op zijn dooie gemak de bruine strakke kont begon te naaien. Karel en Jan stootten steeds wilder op de beide gekleurde konten in. Jan kwam als eerste klaar, trok zijn lul uit Aryati's kontgat en spoot zijn sperma over haar hol getrokken rug, waarna beiden uitgeput naast elkaar op het bed vielen.

Toen voelde ook Karel dat zijn lul begon te spuiten. Hij bleef echter Atika's kont doornaaien waardoor hij zijn zaad diep in haar darmen spoot.

Atika voelde zijn warme zaad in haar kontje stromen en kreeg spontaan nog een orgasme waarbij haar spasmende kringspier Karels halfstijve pik nog fijn afmasseerde. Ook Karel en Atika lieten zich op het bed vallen en bleven daar minuten lang zonder te bewegen liggen. Na 20 minuten stond Karel op, liep naar de douche en spoelde zijn lichaam weer schoon. Jan volgde zijn voorbeeld waarna beide mannen zich aankleedden. Aryati en Atika hadden schijnbaar nog niet genoeg sex gehad want toen beide mannen zich aankleedden lagen zij alweer in standje 69 elkaar te beffen.

Karel maakte er nog een laatste filmopname van. Ze beloofden de beide zusjes heilig te drie uur aan filmmateriaal alleen voor privedoeleinden te gebruiken en onder geen beding aan anderen te laten zien. Zo kon het zijn dat de hele onderneming die was begonnen als een verkrachting in het kader van de cursus sex integratie voor de zusjes uiteindelijk een grote seksuele eye-opener was geweest. De mannen vonden het mooi genoeg geweest en verlieten het huis na eerst nog heftig tongend afscheid genomen te hebben.

De dames vonden het schijnbaar niet erg meer dat ze verkracht waren, want ze vroegen of ze nog eens terug wilden komen. Toen de zussen weer enigzins bij positieven begonnen te komen was het inmiddels Nadat de meiden elkaar nog tot een allerlaatste orgasme hadden liggen beffen waren ze totaal uitgeput in slaap gevallen. Aryati werd als eerste wakker en dacht even dat ze het allemaal gedroomd had totdat ze haar ogen opendeed en recht tegen de poes van haar zusje aankeek.

Ze lagen nog in standje Atika werd nu ook wakker. De beide zusjes keken elkaar diep aan voordat ze samen tot het indringende besef kwamen dat de incestueuze handelingen hen beiden enorm hadden opgewonden.

Nadat Aryati de met grote ogen luisterende Atika had uitgelegd hoe die Karel en Jan in godsnaam in haar huis terecht waren gekomen waren ze allebei maar wat opgelucht dat hen verder niks was overkomen. Het had nog veel erger kunnen aflopen zei Atika als ze niet toevallig was langsgekomen.

De vrouwen hadden natuurlijk nog veel meer stof te bespreken maar gingen samen eerst maar eens lekker onder de douche om hun afgeneukte lichamen schoon te spoelen van het vele zaad dat de mannen op en in hun lichaam hadden gespoten.

Aryati gaf zichzelf en haar zusje een vaginale douche waardoor ze gereinigd hoopte te zijn van het zaad. Gelukkig slikte beide vrouwen de pil want de mannen hadden geen condooms gebruikt. Toen Aryati aangaf dat haar kont een anale douche te willen geven had Atika fronsend opgekeken van het merkwaardige verzoek van haar zus. Aryati legde haar zusje uit dat ze dit sinds een paar maanden sowieso om de dag deed om haar stoelgang te bevorderen.

Haar maag was nog steeds niet gewend aan het vezelrijke Nederlandse eten waardoor ze soms een week achtereen niet naar de toilet kon. Op advies van haar nieuwe huisarts gaf ze zichzelf nu niet alleen vaginale douches maar ook anale douches of klisma's. Ze moest dan alleen de douchespuit verwisselen om een infectie in haar kut te voorkomen.

Na deze verklaring had Atika direct toegestemd haar zus te helpen ze had zichzelf immers volledig opgeofferd in haar belang door haar mond, kut en kont te laten volspuiten met het zaad van twee wildvreemde mannen. Zonder schaamte was Aryati voor haar zusje op haar knieen op de badkamervloer zitten en drukte haar bovenlichaam naar beneden zodat haar kont omhoog stak en haar billen vaneen weken.

Met haar wijsvinger wees Aryati giechelend naar haar bruine poepertje. Door te drukken ontspande haar kringspier zich en werd de douchekop gemakkelijk opgenomen. Bovendien was ze nog wijd van Karels penetratie van daarstraks. Ze wilde geen enkel risico nemen en zichzelf zo goed mogelijk reinigen. Atika drukte in de flexibele met water en desinfecterende zeep gevulde fles. Het warme soppende water gutste haar darmkanaal in.

Het gaf altijd een aparte sensatie vooral als zij het niet zelf deed maar haar man en nu dus haar zusje. Ze zou zodirect al het sopwater weer uitpoepen en ook het vuil met zich mee naar buiten spoelen. Atika stemde toe het anale reinigings procede ook eens te proberen omdat het in haar poes wel een schoon gevoel had achter gelaten. Bovendien raakte ook haar darmen maar niet gewend aan het Nederlandse eten.

Plots dacht ze aan de anale sex die haar ze samen met haar ex-vriendje regelmatig had gehad en waarbij hij soms stront achter zijn eikelrand aantrof omdat ze dan die dag nog niet naar de toilet was geweest. Anaal neuken met een condoom wilde hij niet.

Zo'n anale douche had dus ook op dat vlak wel voordelen. Nou ja haar verkering was nu uit dus daarom hoefde ze het niet te doen. Ze nam de positie aan en dacht aan de zaadinjectie die ze had ontvangen in haar darmen.

Aryati kreeg aandrang en perste op de toilet het sopwater uit haar kontgat. Het was alleen water dat naar frisse lichtzoet geurende zeep rook. Toen Atika even later voor het eerst de sensatie ervoer van een halve liter warme vloeistof in haar darmen kreeg ze hoe ze lichte maagkramp als bewijs van de reiniging werking die het soppende water in gang had gezet.

Toen de spuitfles leeg was bleef ze met een moeilijk kijkend gezicht in dezelfde geknielde positie zittend zoals haar zus ook net de spuit had ontvangen. Aryati adviseerde haar zusje echter alvast op de toiletpot te gaan zitten om de zwaartekracht zijn werk te laten doen. Een kleine vijf minuten later gebeurde het. Atika begon te scheten en haar darmgeur verspreidde zich in de badkamer. Aryati deed de deur en het raam snel open terwijl Atika zich beschaamd verontschuldigde.

Ze kakte zowaar een hele berg darmvuil uit tezamen met het sopwater. Opgelucht spoot ze zichzelf van onderen schoon met de toilet douche en trok het hele zaakje snel weg. Ze voelde zich stukken beter nu. De dames maakten eerst het bed weer netjes op voordat ze zich aankleedden. Onderwijl vroeg Aryati waarom ze eigenlijk was langsgekomen? Het hele verhaal kwam er uit. Haar relatie met Giovanni was definitief stukgelopen en bovendien was ze vanaf komende maand werkeloos.

Ze had weliswaar een goede opleiding in Indonesie genoten maar daar kon ze in Nederland niet zoveel mee. Atika was een half jaar geleden op een toeristenvisum aangekomen maar vervolgens was ze als illegaal gebleven. Giovanni was haar enige life-line afgezien van haar zus.

Helaas boterde het niet echt tussen haar en Gio om redenen die ze tot op heden nooit had willen toelichten. De relatie was al een keer eerder uitgegaan maar toen was Atika na een week bij een Aryati en Mark gelogeerd te hebben met hangende pootjes teruggegaan.

Opnieuw was ze tegen Aryati onduidelijk over waarom de niet langer bij hem in huis kon wonen. Terug naar Indonesie wilde ze al helemaal niet. Atika vertelde hoe ze eind vorige week Mark aan de lijn had gekregen toen Aryati niet thuis was. In haar moedeloosheid had ze hem het hele verhaal verteld of althans de gedeelten die zij belangrijk vond. Dat ze in op een opwelling van geluksbeproeving haar halve salaris had vergokt in Holland casino vertelde ze er even niet bij toen ze Mark en nu Aryati om tijdelijke financiële steun vroeg.

Wel vertelde Atika dat Mark haar wel wilde ondersteunen als ze haar probleem met haar zus zou bespreken om samen te zoeken naar een oplossing. Maar Aryati had wel iets anders aan haar hoofd dan de voortdurende financiele problemen van haar zusje. Koortsachtig zat ze na te denken over de ingrijpende gebeurtenissen van de afgelopen ochtend en middag.

Zou ze er wel goed aan doen het hele verhaal aan haar man te vertellen? Karel en Jan hadden op een afschuwelijke wijze misbruik gemaakt van haar vertrouwen en bovendien haar zusje betrokken in hun schandelijke verkrachting. Ze twijfelde hevig, want hoe je er ook tegen aan wilde kijken zowel zijzelf als haar zus hadden er uit eindelijk van genoten. Sterker nog het verwerpelijke gedrag van Karel en Jan had haar en haar zusje verschillende orgasmes opgeleverd en hen beide laten genieten van incestueuze sexuele handelingen.

Met die ongekende gevoelens kon ze geen kant op. Verder hadden mannen niets meegenomen dat niet van hun was. Niemand die iets wist van het hele gebeuren behalve Atika. De euro zat nog steeds in de zak van haar sarong. Ze had gewoon weg niet meer de energie gehad om te eisen dat de mannen de films zouden achterlaten. Bovendien had ze toch al geweten dat ze hiertoe vast niet bereid zouden zijn geweest. Alleen een mondelinge belofte had ze gekregen op haar verzoek de dvd's aan niemand te laten zien.

Uiteindelijk besloot ze dat het in niemands belang was als ze haar buitenechtelijke escapades aan haar man zou opbiechten. Een kwartier lang leek ze ervan overtuigd dat het voor alle partijen beter was haar mond dicht te houden en toe doen alsof er die dag niets abnormaals gebeurd was.

Maar na een kwartier begon ze toch weer te twijfelen. Zij en haar zusje waren het slachtoffer geworden van een verkrachting. Ze moest het gewoon aan Mark vertellen. Aryati kon niet helder denken mede omdat Atika met haar problemen ook nog haar aandacht opeiste. Ze beloofde haar zusje om haar de komende periode uit de brand te helpen als ze op zoek ging naar een andere baan en haar mond dichthield over wat hen was overkomen tegen wie dan ook. Atika koos eieren voor haar geld.

Waarschijnlijk zou ze beide kerels toch nooit weer zien. Die zouden het wel uit hun hoofd laten zich nog een keer te vertonen. Atika vergat even dat het vanuit haar eigen positie als illegale vreemdeling vrijwel onmogelijk was om een een formele baan te vinden. Zelfs zwart betaalde baantjes lagen sinds de verstrengde controles van de arbeidinspectie en verzwaarde administratieve sancties niet bepaald voor het oprapen en al helemaal niet voor illegale vluchtelingen.

Deze situatie had ze ook al vaak met haar nu ex-vriendje moeten bespreken die voor haar in Nederland maar èèn soort baan had gezien die haar binnen afzienbare tijd van haar schulden zou kunnen afhelpen en waar ze de meeste mogelijkheden had om direct aan het werk te kunnen.

Dit was de werkelijke oorzaak geweest van hun aanhoudende conflicten. Giovanni had zijn bloedmooie Indonesische vriendin ervan willen overtuigen dat ze als callgirl waarschijnlijk bakken met geld zou kunnen verdienen. Atika had het gewoonweg niet over haar hart kunnen verkrijgen om ook maar een moment serieus over deze optie na te denken. Weliswaar was ze in haar moederland niet een heilig boontje geweest maar om nu betaalde sex met vreemde mannen te hebben die zich aan haar zouden opgeilen en op en in haar zouden willen klaarkomen dat ging haar te ver.

Aan de andere kant stond het Atika nu voor altijd in het geheugen gegrift hoe ze getuige was geweest van de verkrachting van haar zus. De onbeschaamde wijze waarop die beide mannen haar lichaam hadden betast, bekeken en gefilmd. De uiteindelijke neukpartij met Jan na haar eigen overgave aan het onbekende genot.

Zelf had ze net als haar zus verschillende orgasmes gehad zonder het zelf echt te willen of te kunnen begrijpen. Een hogere geestelijke macht leek het op een bepaald punt van haar gezond verstand te hebben overgenomen. Die hogere macht had ook haar zus gecontroleerd. Atika was duizelig in haar hoofd. Zij en haar zus waren zo geil geworden van de schandelijke handelingen van de beide mannen dat ze niet alleen gaan waren meedoen maar nadien elkaar ook nog oraal hadden bevredigd zonder er verder bij na te denken.

Atika's zelfbeeld schudde daarom op haar grondvestten. Alles waar ze vanochtendvroeg nog in geloofde leek nu op de helling te staan. Haar illegaliteit, haar geldproblemen en nu ook nog deze innerlijke openbaring dat ze ervan genoten had om het lijdend sexueel voorwerp van oudere Nederlandse mannen te zijn geweest. Aryati en Atika besloten samen onder het genot van een kalmerend glas witte wijn om het hele gebeuren voorlopig met niemand te bespreken.

Het zou te beschamend zijn en niemands belang zou er mee gediend zijn. Aryati had Atika niets verteld van de euro die ze als aanbetaling had geaccepteerd. Zo had te tenminste nog iets overgehouden aan het bizarre geheel. Atika was blij met de steun die ze toegezegd had gekregen. Bovendien zou haar zus haar verzoek om tijdelijk bij hen in te trekken met Mark verder bespreken.

Ze had het hem niet rechtstreeks durven vragen. Ze verliet de villa om Aryati probeerde te doen voorkomen alsof er die dag niets bijzonders gebeurd was toen haar man zoals altijd geïnteresseerd vroeg naar wat ze die dag gedaan had. Op zijn vraag of er nog mensen hadden gebeld voor de slaapkamer meubelen had ze hem diep aangekeken en vervolgens geknikt maar erbij gezegd dat de persoon die verder geen naam had achtergelaten vanavond zou terugbellen.

Gelukkig wist Mark wel beter al had hij op basis van de houding van zijn vrouw inderdaad geen enkele reden om iets anders te vermoeden. Ze kon als geen ander mooi weer spelen en doen alsof er werkelijk niets gebeurd was die dag. Direct nadat de voldane heren het huis hadden verlaten had Karel Mark opgebeld en hem kort verteld hoe het een en ander was gegaan en hem verschillende malen bedankt.

Vooral de onverwachte komst van het zusje van zijn vrouw was voor de mannen een aangename verassing geweest evenals als het zeer opwindende uiterlijk van de beide exotische dames. Mark had hen gevraagd of ze het allemaal goed op dvd hadden vastgelegd en waar en wanneer hij de dvd's kon ophalen. Karel en Jan die nog even hadden willen genieten van het mooie zomerweer hadden afgesproken dat ze Mark op het terras van huis Ten Duin in Noordwijk zouden treffen waar ze samen een toast zouden uitbrengen op de geslaagde eerste werkopdracht en tegelijkertijd het vervolg ervan te bespreken.

Mark kon zichzelf daarom ook maar nauwelijks goed houden bij het acteertalent van zijn lieftallige vrouw. Hij had de dvd'tjes in zijn binnenzak en wilde direct na het eten voordat Arend-Jan en Maarten voetbal kwamen kijken het filmmateriaal op harde schijf zetten. Aryati die maar weinig eetlust had zat tegenover haar man te kijken hoe hij met smaak at van de verschillende Indonesische gerechten.

Mark vertelde zijn vrouw over de mogelijkheid om kennis te maken met belangrijke zakenpartners uit Frankrijk die hem en zijn bedrijf wilden introduceren aan hun Marokkaanse collega's met het oog op nieuwe interessante afname contracten. Vanavond zou het Nederlands elftal spelen en zijn oude schoolmakkers AJ en Maarten kwamen deze keer bij Mark thuis naar het voetballen kijken.

Mark en Aryati hadden net een groot Fujitsu Plasma beeldscherm gekocht die aan de wand bevestigd werkelijk een unieke kijkerservaring opleverde. De bijgeleverde digital dolby surround sound audio installatie maakt het kijk en luister genot optimaal. Aryati had het bier al koudgelegd en de terrasdeur opengezet. Het was nog steeds flink warm buiten.

Na het eten deed ze zoals iedere avond de vaat in de afwasmachine. Mark had zich na het eten verontschuldigd. Hij was naar bovengegaan om een douche te nemen en het filmmateriaal van de drie dvd'tjes op de harde schijf te zetten.

Het geheel nam in totaal 3. Er waren 35 scenes. Snel bekeek Mark de filmresultaten van Karel en kreeg een enorme stijve lul van wat hij zag. Vooral Atika wond hem enorm op. Dit was de eerste keer dat hij haar naakt en sekueel opgewonden zag. Wat kon ze goed pijpen!. Ze had net zo'n volmaakt lichaam als Aryati het was alleen wat lichter van kleur. Na snel wat videoclips te hebben bekeken werd Mark zo geil dat hij zichzelf dwong eerst te gaan douchen voordat hij zich spontaan moest aftrekken.

Zelfcontrole vond hij belangrijk niet zomaar toegeven aan je driften. Met Aryati als vrouw stond hij iedere nacht letterlijk bloot aan die opgave. Uit zijn binnenzak haalde Mark een zakje met daarin vijf xtc pilletjes. Al drie maanden lang kreeg Aryati iedere week zonder dat ze het zelf wist zo'n pilletje toegediend fijngemalen in het glaasje wijn dat ze altijd samen dronken voordat ze sex hadden. Het effect was dat Aryati in een soort trance raakte waarbij ze zonder na te denken voldeed aan alles wat haar man haar opdroeg te doen.

Meestal liet hij haar uren geil dansen en poseren en moest ze naakt door huis rennen terwijl hij haar probeerde te vangen. Daar werd ze altijd heel opgewonden van zodat haar kutvocht begon te vloeien. Mark hield ervan om allerlei groenten in haar geslachtdelen te stoppen. Alleen als ze onder invloed was van xtc liet ze hem dit toe. Vorige week had hij voor de eerste keer een selderij in haar kontgat gestoken en daarna een flinke wortel.

Vervolgens had hij haar een hap van beiden laten nemen. Ze had er hard om moeten lachen. Mark vroeg zich af of ze ook zou gehoorzamen aan wat hij vanavond met haar van plan was. Voortbordurend op haar eerste buitenechtelijke sexervaring van afgelopen ochtend en middag wilde Mark Aryati direct introduceren aan Arend-Jan en Maarten die ze al een keer eerder ontmoet had tijdens haar welkoms kennismakingsfeestje zes maanden geleden.

Fris gedoucht liep Mark naar beneden met alleen zijn ochtendjas aan. Aryati zat in de woonkamer een tijdschrift te lezen. Ze zag er zichtbaar vermoeid uit. Toch vroeg Mark haar om naast hem op de bank te komen zitten.

Zijn mooie vrouw deed wat hij vroeg en legde haar hoofd in zijn schoot. Mark pakte de afstandbediening en begon langs de tv kanalen te zappen terwijl hij met zijn andere hand Aryati's haren nek en rug streelde alsof ze een poes was. Met een hand begon een van haar borsten te masseren. Ze droeg geen bh. Kijkende naar het journaal raakte hij opgewonden.

Zijn hard geworden pik stond omhoog onder zijn ochtendjas. Aryati gaf hem er een kusje op. Ze kwam overeind en Mark trok haar direct naar zichtoe en kuste haar lippen.

Ze rook fris want ze kauwde op een gummetje. Terwijl hij met zijn vrouw aan het tongen was legde hij haar hand op zijn grote pik en fluisterde haar in dat ze hem moest aftrekken. Ze deed het direct en begon met ritmische bewegingen aan zijn pik te trekken hem onderwijl bedienend met haar tong.

Zijn eikel zwol hierdoor steeds verder op. Het duurde niet lang totdat Aryati haar man's geslacht diep in haar mond had zitten en ze hem een heerlijke pijpbeurt gaf. Ze hield van zijn grote witte pik net als de forse ballen eronder die ze bij tijd en wijlen in haar mond zoog en met haar tong stimuleerde. Niet verwonderlijk moest ze tijdens het pijpen opnieuw denken aan de brute wijze waarop Jan die middag haar mond geneukt had en het sperma wat ze had moeten slikken.

Zonder er zelf echt van bewust te zijn probeerde ze Mark's pik nu net zo diep in haar keel te krijgen als Jan die ochtend bij haar had gedaan. Na enige pogingen waarbij ze gulpend naar lucht en halfkokhalzend zichzelf over haar man's pik dwong lukte het de eikel in haar keel te duwen. Mark was niet verwonderd hij had de brute pijpscene van Jan en zijn vrouw al gezien.

Hij was alleen maar blij dat ze hem haar nieuwe pijpvaardigheden niet wilde onthouden. Doordat Mark en Aryati met de rug naar de open terrasdeuren zaten en de tv aanstond had het echtpaar niet gehoord dat er bezoek was binnengelopen.

Arend-Jan en Maarten stonden al vlak achter Mark en de dieppijpende Aryati toen ze zichzelf plotseling aankondigden.

Vooral Aryati schrok hiervan zo erg dat ze zich verslikte in de grote pik en zichzelf hoestend van de pik af lanceerde in een poging haar ontblote achterste te bedekken. AJ en Maarten hadden Aryati met op haar knieen en in haar blote kont naast haar man zien zitten terwijl ze vakkundig orale sex aan het uitvoeren was.

Mark sloeg zijn badjas dicht als of er niets ergs gebeurd was en begroette zijn ouwe makkers hartelijk. Aryati zat nog steeds op de bank maar durfde van schaamte de beide mannen niet aan te kijken. Ze werd vriendelijk begroet en ze schudde hen beiden haar rechterhand waarmee ze zojuist nog de stijve lul van haar man had gemasseerd.

De omtrek van haar mond zat nog onder haar eigen speeksel. Ze veegde het weg met de palm van haar hand. De mannen keken haar met grote ogen aan maar zeiden er verder niets van. Op verzoek van Mark haalde ze bier voor de mannen en dronk in de keuken zelf snel een glaasje wijn en nam nog een glaasje mee naar de woonkamer.

In de keuken zweette ze van schaamte. De mannen hadden haar ongetwijfeld bezig gezien maar voor hoelang ze had hen totaal niet opgemerkt. Ze kwam de mannen weer onder ogen komen in de wetenschap dat ze haar op een van haar meest intieme momenten bezig hadden gezien. Ze hoopte dat de wijn haar snel los deed maken zoals dat gebruikelijk was dan zou ze er minder om geven. Tenslotte was ze nu in het vrije Nederland waar mensen elkaar niet zo snel veroordeelden. Bovendien waren de mannen goede vrienden van Mark.

Omdat hij er kennelijk geen aanstoot aan nam wilde zij dat ook verder niet doen en nam een voorbeeld aan haar man. In de woonkamer stond op drie meter afstand het plasma beeldscherm tegenover een driezitsbank waar AJ en Maarten op waren gaan zitten.

Mark en Aryati zaten op een tweezitsbankje dat in een hoek van 45 graden ten opzichte van de driezitter. Daarvoor stond een vierkante glazen salontafel. Toen Aryati in de keuken was hadden de mannen Mark op zijn schouders geklopt en hem gecomplimenteerd met zijn vrouw en gezegd dat ze gezien hadden dat ze erg getalenteerd was gezien haar pijptechnieken. Mark had daarop hard gelachen en gezegd dat ze weliswaar goed op weg was maar nog flink door moest oefenen. Het kon altijd beter zo voegde hij zijn beide maten toe.

AJ en Mark waren twee van zijn beste vrienden. Ze kenden alkaar al sinds de middelbare school en onderhielden al vijfendertig jaar een hechte vertrouwensband. De mannen hadden er geen besef van dat ze op het punt stonden door hun oude makker te worden uitgenodigd om deel te nemen in de hechte kring van mannen die Aryati's seksueel talent verder mochten ontwikkelen door haar lichamelijk en geestelijk aan hun perverse fantasieën te onderwerpen.

Met zijn vieren keken ze enthousisast de eerste helft van het Nederlands elftal twerwijl Aryati af en toe naar de keuken liep om vers koud bier te halen. De mannen dronken flink door en waren tegen het einde van de eerste helft al aan hun zevende flesje Grolsch toe. De stemming zat er sowieso goed in want Malta werd compleet ingemaakt. Door de drank werden AJ en Maarten wat luidruchtig en begonnen te zweten.

De mannen trokken hun shirt uit en zaten nu met ontbloot bovenlijf de voetballers van hun commentaar te voorzien. Getattoeeerde nederlandse meid neukt hard Nederlandse Choni neukt als gek Neuken met een blondje in het midden van de nederlandse boerenbuiten Nederlands stel neukt hartstochtelijk Wilde orgie in een Nederlandse pub Nederlandse overtuigd om te neuken Rijden op een nederlands meisje Lesbisch feestje met nederlandse poesjes Anaal voor een zeer jong Nederlands meisje Roodharig Nederlands meisje betrapt in het toilet van de disco Nederlands echtpaar neukt hun meid Nederlands meisje omringd door lullen Nederlandse tiener geeft alles Nederlandse meisjes ontvangen cumshots Mooie neuk met een lul-hongerig Nederlands meisje Viertal met twee schitterende sletten Kerel neukt twee sletten in de jacuzzi

..

Sex in ijmuiden geile buiten sex

Neukende lesbies indo slet

POEPERTJE NEUKEN PRIVE ONTVANGST HOOGEZAND Plotseling stopte hij met het kneden van haar tieten, zijn handen gingen omlaag over haar platte buik en vonden de rits van haar spijkerbroek. Jan had inmiddels een fles babyolie gevonden en gaf deze aan Atika. Het maakte hem geil dat Aryati hem probeerde te weren. Wederom gehoorzaamde ze en wreef ook zijn lichaam met de vettige olie in. Aryati en Atika hadden schijnbaar nog niet genoeg sex gehad want toen beide mannen zich aankleedden lagen zij alweer in standje 69 elkaar te beffen. Jan's lul was inmiddels weer tot volle oorlogssterkte hersteld. Daarom kon de nietsonziende wijze waarmee Jan zijn lul keer liet inhameren op Aryati's geteisterde geslachtsdeel door Karel op een feilloze wijze worden vastgelegd zoals was afgesproken met haar echtgenoot. 20 feb Ik neukte mijn grote tieten tienerzus, sorry ma & pa K views. 84% Vuil pratende slet moeder rookt en wrijft er een eentje K views. 85%. Maid Service Lesbisch. wild en warm japanse en aziatische sletten die geneukt waanzinnig hard en ruw. ze zuigen ik neukte vandaag mijn nieuwe oma meid. ArmoedZaaier ik hou van s l e t j e s mademoiselle nein! funkyy ben je een man? die omas tegenwoordig zuipen TurksGeestje haha Indo salam aleikum TurksGeestje ich auch nicht. Nordin_ is this A lesbian chat Nordin_? pissen sallim blanken zeggen dat negers aids verspreid hebben omdat ze aapen neukte.